2019 - ÅRSRESUME DEL 1

JANUARI

Januari började med en fantastisk promenad i snön med Linuz och Doris. Lever fortfarande på känslan av denna dagen, får fjärilar i magen av tanken. Jag jobbade mycket under Januari månad, vilket jag inte hade något emot. Vi spenderade största delen utav vår lediga tid tillsammans med att göra i ordning hemma, hängde mycket på IKEA och diverse butiker.

HEJ

FEBRUARI

I Februari smälte snön och jag gick ett flertal promenader i "vårt nya område" kände in gatorna och hittade genvägar. Tränade mycket och tog bra hand om mig själv, både kropp och knopp. Vi hade fantastisk ljus i lägenheten varje dag och jag älskade det.

MARS

I Mars har vi ett flertal födelsedagsbarn i familjen, närmare 3 stycken. Vi såg Mia Skäringers show här i Jönköping och det var magiskt. Vi firade Linuz födelsedag på vår standard resturang, Ciro, år god mat, drack gott vin och pratade. Sista helgen i mars åkte vi till västkusten för att hälsa på hos min moster och fira Tuvas födelsedag.

APRIL

I April gick jag till jobbet nästan varenda dag, men solen i ögonen. Jag och Emme åt en fantastisk lunch tillsammans. Jag tränade mycket. Varje ledig helg åt jag och Linuz mysfrukost i köket, och jag älskar den tiden tillsammans, på morgonen, att få starta dagen tillsammans. Svårslaget.

MAJ

Början av Maj blev vi inbjudna till dansföreställning av Nellie, vi tittade, jag grät, som vanligt när hon dansar. Vi gick vidare och åt i särklass Jönköpings bästa glass. Maj var inte en händelserik månad faktiskt, dagarna gick förbi och vi fyllde dem mest med jobb jag och Linuz. Vi laddade upp infrö nästa månad som var helt annat än trist.

JUNI

Juni bjöd på både det ena och det andra. Första Juni började på gymmet, precis som många andra dagar i Juni. Motivationen var skyhög under hela månaden. Ett par dagar in smällde det till ordentligt och vi gick till Spira för att titta på dessa fantastiska balpar. Mina hjärtan <3 Lite mer än en vecka efter var det dags för student och studentfirande hemma hos mamma. Vilken fantastisk dag med så mycket kärlek och lycka. Juni bjöd på så mycket mer, både midsommar som var lika trevligt som vanligt och en fantastisk AW tillsammans med jobbet.

  • Postad i: SOFIA

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@