2019 - ÅRSRESUME DEL 2

JUNI

Fortsättning av Juni. Det var dags för vår första semester tillsammans. Vi packade in oss i bilen för att åka till Varberg i ett par dagar, som sedan blev en vecka och lite till därefter. Vi åt frukost ute nästan varenda morgon i solen, vi spelade minigolf med Tuva, åt glass i dem godaste våfflorna jag någonsin ätit, cyklade vid havet, gick i skogen, andades in saltvatten, åt god mat och njöt till fullo.

JULI

I Juli hade vi fortfarande semester, och njöt fortfarande i Varberg. Vi firade mammas födelsedag där och åkte på utflykt till en fårfarm. Någon jag stort kan rekommendera, så oerhört mysigt. Vi köpte fika som vi fick i en picknickkorg och myste ett bra tag innan lammsafari. Senare i Juli var jag tillbaka på jobbet igen, men lika glad för det var väl jag då solen lyste och vädret var fantastiskt.

AUGUSTI

Augusti började med minigolf tillsammans med Ariele och Linuz. Så mycket minigolf som jag spelade under 2019 har jag aldrig spelat. Jag och Linuz badade i Vättern efter jobbet, åt middag på vår lilla balkong och myste i kvällssolen innan vi somnade. En helt fantastisk mysig månad. Jag älskar Augusti.

SEPTEMBER

September var en ganska dyster månad. Jag har årligen en svacka i Oktober där jag är väldigt låg och nere, men detta året flyttades den till September. Jag försökte ta hand om mig själv, uppskatta och lyfta mig själv genom mycket egentid, träning, god mat, bra musik och ofantligt med kramar ifrån Linuz.

OKTOBER

Oktober har alltid varit mitt "downfall" men inte detta året. Vi började starkt med ett föreningsbyte tillbaka till min älskade hemmaförening "Jönköpings GymnastikFörening" där ett nytt lag väntade. Jag har så oerhört roligt i detta laget med mitt underbara tränarteam. Jag kände mig inspirerad i mycket annat tack vare en återställare i humöret.

NOVEMBER

I November började det klia rejält i mina fingrar efter att få slita upp mina kalendrar som jag unnat mig själv. Jag rekommenderar dem verkligen båda två och kommer köpa dem igen detta året. Vi blev återigen inbjuda till dansuppvisning som var helt fantastisk. Jag jobbade igen väldigt mycket och är så tacksam för mina underbara kollegor som får mig på så bra humör.

DECEMBER

December är bästa månaden på hela året, enligt mig. Min födelsedagsmånad. Första December bjöd på julbak tillsammans med Ariele och det är endå en favorit från året. Lussebullar har en speciell plats i mitt hjärta och åt upp vår påse typ första veckan. Tilda sov hos oss, och vi hade en riktig myskväll. Mi födelsedag kom och jag blev så firad och uppskattad, är för evigt tacksam för allt. Sen kom julen och vi firade hemma hos mamma, hade en helt fantastisk dag och kväll och jag är så tacksam över min familj. Nyår firade jag och Linuz tillsammans här hemma, med Doris, och det är förmodligen mitt bästa nyår någonsin.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram
@